okeyTürkiye nin en iyi okey oyununu bizlerle oynamaya ne dersiniz ?

Mobil Okey

Türkiye’nin en iyi mobil okey oyna sitesi okeysin.Com ile en kaliteli online okey oyununu ücretsiz oynayabilirsiniz.okeysin.Com okey sitesi üzerinden veya mobil uygulamalarımız ile kaliteli bir okey oynama sisteminin yanı mobil okey  gibi oyunlar da oynayabilirsiniz. Uygulama adreslerimiz, sitemize giriş yaptığınız cihazınızın tüm cihazlar destekliyor ücretsiz hemen mobil cihazlarınızdan katıla bilirsiniz, yukarıdaki salon listelerimizin hemen üzerinde görünecektir. mobil versiyon , uygulama mağaza adreslerinden okey oyunu uygulamamızı indirebilirsiniz.

Oyun alt yapılarımızı 2010 yılından beri sizler için geliştiriyoruz ve güçlendiriyoruz. Hatasız oyun içerikleri, en güvenilir oyun altyapısı, bir çok özellik ve etkinlik sistemlerimizi içerisinde barındıran oyunlarımız ile sizler için hizmet veriyoruz. Canlı oyuncularımız ile etkileşim kurarak mobil okey oyna ve eğlenceli zamanlar geçir. En rakipsiz  keyifli şekilde, bir taraftan en kaliteli oyunları oynama imkanına sahipsin. Özel ve masa sohbet özelliklerimiz aracılığı ile yeni dostlar edinip, genel lobi sohbetlerine diğer oyuncularımız ile eşlik edebilirsiniz. Yeni kişiler ile tanışa bilirsiniz

Okey Mobil Sitemizde bütün oyunların skor sistemlerini sizler için benzer hale getirdik. Benzer hale getirdiğimiz yenilikçi skor sistemlerimiz ile, oyunlarımızdan puan kazanıp en iyiler listesine adını yazdırarak gücünü rakip oyuncularımıza kanıtlayarak okey oyna. Özel görüşme penceresindeki profil sistemimiz ile profil bilgilerinizi ve üye avatar resminizi güncelleyip, diğer oyuncularımıza kendini tanıtabilirsiniz. Premium veya diğer bir ismi ile Gold üye olup, oyuncu kapasitesi dolmuş odalarımıza giriş yapabilirsiniz. Gold üyelik özelliğimizin puan özelliğini kullanarak oyunlardan fazladan puan alabilirsiniz veya gold üyeliğimizin sayamadığımız bir çok özelliğinden yararlanabilirsiniz. Yeni masalar açıp, bu masalara diğer oyuncularımızı davet edebilirsiniz. Dört kişilik oyunlarımızda masa açtığınız zaman, açtığınız bu masalara robot oyuncular ekleyebilirsiniz. Oyun botu özelliğimizi ayrıca, devam eden oyunlarda kaçış yapan oyuncular yerine bot eklemek için de kullanabilir, oyunlarımızı daha hızlı ve kolay biçimde başlatabilirsiniz.

En iyi oyunları oynayıp en iyi özellikler ile sohbet edebileceğiniz ve yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz Mobil okey özellikli sitemizde yüzlerce oyuncumuz bedava okey oynamaktadır. Türkiyede bir çok okey oynama sitesi bulunmaktadır, fakat bu sitelerin çoğu cep telefonu veya tablet gibi mobil aygıtlara uyumsuz halde yapılmışlardır. Okeysin.Com sitesinde ise herhangi ek bir program veya eklenti yüklemenize gerek bırakmayan sistemlerimiz sayesinde tarayıcılarınızdan gönül rahatlığı ile uyumsuzluk sorunları olmadan okey oyunu oynayabilirsiniz. Bunların yanı sıra web sitemiz ile güvenli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

Özenle hazırlanmış online oyun sistemlerimizde mobil okey oynayıp Türkiye’nin en popüler okey salonları içerisinde seviyeli ve keyifli muhabbetlere katılabilirsin. En canlı okey oyna odalarında birbirinden güzel eğlence sistemleri ile yeni ortamlar kurabilirsin. PC’leriniz, mobil telefonlarınız veya tablet bilgisayarlarınız üzerinden herhangi engele takılmadan oyunlarımıza giriş yapabilirsiniz. Sizler için özel olarak tasarladığımız oyun motorumuz sayesinde, oyunlarımız cihazlarınızın ekran alanlarını en iyi biçimde kullanmaktadır. Tarayıcı özelliklerinize göre en hızlı kodları seçip kullandığımız için, oyunlarımız, sektörde bulunan en hızlı oyunlardır.

Sitemiz üzerinden başta klasik okey oyunu olmak üzere ayrıca renkli okey, düz okey, normal okey gibi okey oyunu türlerini oynayabilirsiniz. Batak salonlarımızda da koz maça, gömmeli batak ve ihaleli batak oyunu gibi birbirinden eğlenceli batak türlerini oynama imkanınız bulunmaktadır. Klasik Türk tavlası oyunumuz ile gerçekçi bir görsel tavla oyunu sizleri bekliyor. Türk tavlası kurallarına uyarak hazırladığımız oyunumuzu tavla salonlarımızdan oynayabilirsiniz. Sürekli olarak çalışarak sizlere nezih bir okey oyunu ortamı sağlıyoruz. Sizde bu kadar iyi bir ortama adım atmak ve birbirinden güzel oyunları oynamak istiyorsanız en yukarıda bulunan menülerden  üye kaydınızı gerçekleştirebilir, salon listelerimizden dilediğiniz salonumuza bağlanabilirsiniz. Haydi sen de bedava okey oyna ve oynadıkça puanlar kazanarak sıralamalarımıza girip okeyde gücünü tüm oyuncularımıza göster.


Yazar: admin

Görüntüleme: 174 defa

Kategori: Mobil Okey

Yayınlanma Tarihi: 07 Temmuz 2024

Cevap bırakın

  • popüler yazılarPopüler Yazılar
  • kategorilerKategoriler